Hyvän olon puolesta! Soita 050 530 8186.

Syksy saapuu pilateksen ja mindfulnessin siivittämänä

Syksyn viikkotunnit lähestyvät! Sitä ennen on tulossa vieraileva tähti syyskuun ensimmäisille viikoille pitämään Workshop-sessioita, siitä lisää asian varmistuttua.

Syyslukukausi alkaa viikolla 38, maanantaina 17.9. Aikataulut pysyvät pitkälti samanlaisina, aikataulun julkaisemme tällä viikolla. Voit myös seurata Friskin kotisivuja, näin saat päivitetyt tiedot nopeimmin.

Syksyn teemana hengitys ja mindfulness-tekniikat

Niin yksinkertaista, niin monimutkaista ja tärkeää. Syvennymme hengitykseen ja sen vaikutuksiin, eri tapoihin sekä teemme ajoittain liikkeitä erityisesti hengitykseen keskittyen. Tarkoituksena on myös antaa eväitä rentoutumiseen ja stressinhallintaan hengityksen avulla. Hyödynnämme mm. Mindfulnessin MBSR-menetelmää, jossa rentoutus ja stressinhallinta ovat keskeisessä osassa. Minfulness-ohjaaja Kaisa Heikkilän ohjauksessa löydät tämän hetken, nautit tietoisenläsnäolon eheyttävästä voimasta ja löydät ilon ympäriltäsi. 

Pilates-tunnit 

Annan kanssa kovasti jo odotamme tuntien alkamista. Niin mukavaa kohdata taas teidät kaikki.

Pilates-tunnit pidetään Friskin tiloissa, Karjalankatu 16, Rauma. Lukujärjestyksen löydät täältä »

Lämpimästi tervetuloa kaikki!


 

Ajankohtaista

KESÄAIKATAULU

8.5.2016

Viikolla 19 saadaan kevät päätökseen kaikkien ryhmien osalta. Heti seuraavalla viikolla alkaa kesä-ryhmät. Kesä-tunteja kolme kertaa viikossa: ma, ke ja to, viikoilla 20 - 25. Lukujärjestys-sivulta löytyy tarkempi aikataulu ja ohjeet... Lue lisää »

Kevätlukukausi alkaa viikolla 3

15.12.2015

Vanhojen ryhmien kevätlukukausi alkaa viikolla 3. Kevätlukukausi käsittää 14 viikkotuntia, hinta on 196 € ( Kaisa tunnit) ja 168 € (Annan tunnit).  Viikolla 2 alkavat uuden alkeisryhmän johdantotunnit ja ne... Lue lisää »

Ilmoittaudu mukaan Pilates-ryhmään!

31.8.2015

Voit ilmoittautua mukaan näppärästi netissä. Siirry Pilates-ryhmävaraukseen tästä linkistä. Tehtyäsi varauksen yllä olevan linkin kautta saat sähköpostiisi linkin, josta saat tarpeen vaatiessa varauksesi peruttua. Lämpimästi... Lue lisää »

Tässä me olemme; syksyn 2015 Pilates-ryhmät ohjataan tällä kokoonpanolla!

25.8.2015

Fysioterapeutti Anna Karenius on aloittanut Pilates-ohjaajakoulutuksen ja on rinnallani heti syyskuussa. Siirrän tuntini Wanhalta Asemalta Friskiin. Muuten systeemit entiset, varaukset ja ilmoittautumiset näiden sivujeni kautta. Aikataulun voit... Lue lisää »

Uudet, raikkaat tuulet puhaltavat

18.8.2015

On suurten muutosten aika. Olen lupautunut työfysioterapeutiksi Raumalla 1.7. avattuun uuteen lääkärikeskukseen, Terveystaloon. Toimin aiemmin yli 10 vuotta Oras Oy:n työfysioterapeuttina, ja siksi myös tämän tyyppinen työ on sydäntäni... Lue lisää »